Official

Yes, nu är det officiellt: flyttlasset går 1 juni om allt går enligt planerna från och med nu. =) Ringde och störde johan i hans skönhetssömn, ja på min morgonpromenad hann jag ringa både honom, posten, ikano och pappa. Effektivitet, det. Men iaf, han var in så då är vi all in. Suveränt det här tror jag, så spännande att jag typ dör eller nåt lite mindre dramatiskt kanske. Oh well, hörs senare. Ska till skolan för lite grupparbete, ville bara meddela alla nyfikna :)
Puss och hej, ta det försiktigt! Holla!

Johanna


Håll i hatten...

Nu kan det vara riktigt på gång här. Efter en nervstressande vecka med sjuk tentaångest avslutade jag arbetsveckan med att få fina besked från Ikano; Vill vi ha lägenheten får vi den! =) Dock håller nuvarande hyresgästen oss på sträckbänken ett tag, inte visning förrän på torsdag. Vilket därmed innebär att vi har ett dygn på oss att bestämma; ta den eller inte? Hoppashoppashoppas den är fin, hade varit så jäkla kanon ju! Upprepade grillfester hemma hos mig i sommar i så fall, det garanterar jag.

I övrigt ser det ganska bra ut just nu, helt ok period, fastän februari brukar va pissmånad. Dessutom var det exakt ett år sen vi var på Jamaica nu, lite ångest innebär det, men försöker låta bli att tänka på det. Men saknar verkligen alla där, hade varit kanon att träffas igen. Träffade Tyson och hade en riktigt trevlig kväll i hans sällskap i fredags, tänkte dessutom att jag ska upp och hälsa på honom och Adde på deras hemmaplan efter den här kursen är slut. Minisemester i Mellansverige alltså, kanon. :)

Nähä, läggdags nu, lång pluggdag imorgon framför mig. God natt och ta det försiktigt everyone, och håll tummarna 9-13 när jag skriver jäkla tentan på tisdag! Holla!

Johanna

Obama

Jag gillade honom redan innan; men lyssna på detta:
Favoritmusik i urval är Bob Dylan, Stevie Wonder och The Fugees. Favoritfilmer för att välja några är Casablanca och de båda Gudfadernfilmerna. Vilken presidentkandidat alltså! Kan det bli bättre? Dessutom är hans stående citat taget från ett tal av Martin Luther King, herregud vilken man. *HoppasHoppasHoppas*


image123



Johanna

Hopp

Jag hade en riktigt fin dag igår, återkommer imorgon när jag inte behöver sova med lite fler roliga bilder tror jag. Jag, Maja och Dennis tog en promenad i det fina vädret, sen skojade jag och majsan till det i slutet. Beskåda och le gärna lite. Åh, man skulle ha fler bekymmerslösa dagar som denna. =)

image122


Johanna

Reflektioner från en sömnlös tågresa; Sweet Dream

För ett ganska bra tag sen mötte jag den perfekta mannen, verkligen mina drömmars ideal. Riktigt jobbig grej, efter han gled mig ur fingrarna, och sen dess har jag no omedvetet, alternativt undermedvetet letat efter någon stöpt likadant. Men att jämföra med gamla erfarenheter och tidigare situationer är nog egentligen ganska lönlöst eftersom alla såväl personer som relationer är unika och det garanterat inte innebär ett vinnande koncept en andra gången även om det första var det.

Men ändå gör jag en efterlysning; hittar ni eller stöter ni på någon som har utseendet, de där ögonen att drunkna i, intelligensen, målmedvetenheten och drivkraften, kulturellt  och musikaliskt sett samma smak som jag.. och när man trodde att det var allt sätter jag även ribban ovanför det politiska intresset och den imponerandre allmänbildningen - stöter ni på honom och inte tänker behålla honom själv, så utfäster jag jag en liten belöning (kan dock vara av annan än ekonomisk form) till den som matchmakar honom successartat med mig. =)

Soundtracket i min neonblåa bästa vän var John Legends album Once Again, killen kan sina saker
John Legend - Each Day Gets Better


Och ja, råkar denna människa komma över denna läsning får du hålla dig undan haha, folk försöker nog profitera på dig här! =P Holla!




Johanna

Day Off

Wow, kan inte minnas när jag senast hade en ledig dag mitt i veckan sådär. Visserligen har det bunkrats upp så mycket att göra, förutom de ca 150 sidor jag ska läsa i 4 olika böcker till imorgon, men ändå! Big moment =) Därför får ni förlåta min stundtals klena närvaro och avsaknaden av längre inlägg här. Tänkte dock lägga upp lite tjusiga bilder från resan för er som inte haft tillgång till dem, enjoy:

                
  

Har över trehundra bilder tagna och de andra har ännu fler, facebook har översvämmats av "Bad Gastein 2008"-album. Så utbudet var stort, men valde lite pärlor just 4 u! =) Holla!

Johanna

RSS 2.0