Sry

Ber ödmjukast om ursäkt att jag lämnade rummet senast på detta cliffhangervis. Det ska inte upprepas. Faktum är att jag mådde väldigt bra igen väldigt kort efter utbrottet, så det var inte alls så illa som det kanske kudne antas. Fotona återfanns och ställs ut nedan.







Den här veckan och förra har varit oerhört trasslig - ja, det är nog exakt det ord jag eftersöker. Massa grejer som skulle hanteras kring flytten (ringa comhem, ringa öresundskraft, lite rekning på ikea och sånt där) samtidigt som saker strulade. Idag har jag haft världens huvudvärk som jag skyller enbart på posten. Ja, kalla det grov trolöshet mot huvudman om ni så vill, men ibland är de fan dumma i huvudet. Eftersom jag flyttar första juli har jag begärt adressändring som ska gälla från och med då. Dock har någon liten jävla semestervikarie satt på eftersändnings-etiketter på AAALLA mina brev redan nu och strukit mig från min gamla lägenhet. Detta TROTS att det tydligt och klart står mitt namn på brevinkastet i gamla lägenheten fortfarande och jag INTE står uppsatt på den nya. Vad fan sysslar de med!? Dessutom hade de inte returnerat mina brev när de inte kunde dela ut dem, utan de hade LAGRAT dem nere på brevsorteringen ända sen förra veckan. Jag hoppas att ni förstår exakt hur upprör jag hade låtit om jag berättat det här irl för er och därför tar till er den sinnesstämning jag besitter varenda gång jag tänker på denna fruktansvärda vårdslöshet. Inte ETT rätt mina vänner, inte ett enda.

Oh well, på måndag morgon ska jag ringa och kolla att de sköter det och ställt allt till rätta igen, annars kommer påföljder att synas. Jag är inte att leka med och underskatta i sådana sammanhang, inte. Men fram tills dess tänker jag njuta av den post jag fått, mina fem tavlor har kommit och dem är jag fantastiskt nöjd med. Can't wait tills jag köpt ramar och kan hänga upp dem i min nya fina lägenhet. Det enda min hjärna kretsar runt nu är flytten och det ska bli så fruktansvärt kul och skönt med eget igen. Hjärtligt välkommen då. :)

Imorgon är det midsommar, ta det lugnt med snapsen!


Johanna

emotionellt instabil

Det kan svänga snabbt. När jag åkte hem till hbg idag var allt lugnt. Några timmar senare sitter jag och ska lägga över bilder från kameran. Fina bilder som vi tog nere i borstahusen från kristoffers födelsedag igår. Och när jag istället lyckades radera dem utan att kunna återställa det brast det och jag började verkligen storgråta. Hrm?

Ville bara dela med mig nu om hur snabbt det faktiskt kan svänga ibland, även för de bästa. Va rädda om er!

Johanna

På allmän begäran

En fågel skrek i mitt öra att jag inte skriver alltför ofta här, det är ju en fakta som är väldigt relativ och objektiv skulle jag vilja säga. Framför allt när skrikarfågeln själv nöjer sig med att läsa andras istället för att komponera i sina egna fenomenala fågelbon. Men jag kan väl själv känna att det ligger ett visst mått sanning i det. Här följer en rad godtyckliga förklaringar som ni får köpa bäst ni vill:
1. Jag har inte varit hemma. (Halmstad. Jag trivs och köper inte det, jag bara finner mig i det.)
2. Jag har inte haft tillgång till Internätet
3. Jag har haft en tenta att skriva.
4. Jag har sträckläst The Turnaround av Pelecanos. (Fantastisk för övrigt, men det hör inte hit.)
5. Det har varit fint väder.
6. Det har hänt mycket, men jag har inte haft speciellt mycket att säga.
7. Jag har varit trött.

Många av dessa komponenter förekommer förvisso ofta i olika sammanhang men det har klumpat sig lite extra nu kanske. För fem minuter sen skrev jag dock mitt sista tecken på den slutliga hemtentan för i år, och var så trött på den att jag inte ens bemödade mig att läsa igenom allt en säkerthetsgång. Från och med imorgon när jag slänger den i campusfacket har jag officiellt sommarlov. Att jag sedan inte ska tillbaka till campus på många månader hör inte hit. Jag ser riktigt mycket fram emot sporadiskt slöläsande när helst det mig anbelangar. Att sköta all undervisning och examination via datorn. Att bara "gå i skola" regniga dagar. Att läsa kurser helt tagna ur intet, bara för att de är lite intressanta och användbara. Vad gjorde folk innan distanskurser på sommaren?

Vad jag mindre ser fram emot är jobbveckorna jag har framför mig, tiderna är antingen 7-15 eller 10-18. Wiiiie vad jag vill studera hela livet och aldrig ha ett "riktigt" jobb. Men klaga ska man ju inte, jag är ju dessutom ledig varenda helg, lagom skönt. =) Det kan troligtvis vara det jag saknar minst av allt (eller snarare är mest glad att slippa, om ni förstår den markanta skillnaden?) från min tid som butikspersonal. Att stå och jobba till fyra på söndagen en lönehelg när alla ens kompisar hade haft kul hela kvällen innan på rätt sida om världen. No more weekends hoppas jag! Vi får väl se hur väl jag kommer lyckas med det med tanke på vilken branschväg jag har slagit mig in på.. :P

Oh well, nu ska jag fira att jag är färdig med tentan genom att sova. Är man gammal så är man. Ta hand om er, på återseende!




Johanna


RSS 2.0