Veckostart.

Hallå där! Nu sitter jag helt själv i lägenheten, måndag kväll, och ingenting att ta mig för. Jag vill bara gå och lägga mig under mitt varma täcke och läsa, men jag vet att jag kommer somna direkt då. Harlem Nights är igång i bakgrunden på TV:n och underhåller någorlunda, men inte tillräckligt. Har spenderat ytterligare en superfin helg med världens bästa Kristoffer, den här helgen utanför skånsk mark. Åkte inte hem förrän idag och kunde till och med sova ända till 10, inte en tokig start på veckan alls.


finaste

Det känns som att tiden och dagarna bara rinner förbi nu, hinner knappt reflektera över dem. Skola, jobb, fotograferingar, intervjuer och möten, och resor hit och dit.. tiden räcker inte riktigt till. Sen är det AGORA-sittning nästa vecka som jag och Sara ska gå på. Och det vet ju till och med Askungen, att då behövs ju en klänning. På torsdag ska jag samla ihop en hel resväska med objekt och så ska vi (läs: mest hon) fixa och pyssla så mycket vi bara hinner. Jag köpte på mig en hög med potential när jag var i Stockholm för två veckor sen. Besökte min favoritbutik dä: Beyond Retro. De har allt man kan tänka sig, det känns som en blandning mellan Buttericks och second hand, luktar som vindsgarderoberade plagg och ser i många fall inte kloka ut. Men jag har hittat en del pärlor, får hoppas att min mirakelgörare till syster kan göra ett gott dagsverke.

Bröllop på G också ja, herregud, börjar man bli så vuxen nu att det är dags för ens egna kompisar att syssla med sånt nu? Tydligen. Johannas vigsel är i alla fall spikad till 14 mars. Och ja, det behövs en klänning till det också. Dessutom present, vad tusan köper man som kompis i bröllopspresent? Det kommer bli en fullspäckad  dag, vår inflyttningsfest är schemalagd samma kväll som bröllopet. Och Anna kommer ner från Sthlm samma vecka, så vi huserar dessutom gäster hemma. Åhh, stressigt, men så kul det kommer bli ändå!

Dessvärre har jag en nära förestående födelsedag då jag sneglar i almanackan, usch och tvi. 23 är stengammalt, åtminstone om man var 22 precis innan. =P Jag kommer säkert över det så småningom, men just nu känns det illa. Speciellt när jag inser att jag i princip bara önskar mig böcker och typ grejer till lägenheten, det minskar ju inte vuxenpoängen direkt. Tur att jag fortfarande är trovärdig 16-åring när jag vill haha... Skånetrafiken, alltså... =P Önskelista är förresten på väg föräldrar, not to worry! Den når er på något sätt den här veckan, den är fortfarande in the making.

Nähä, jag och Ella F. ska göra ett försök att slå oss ner i sängen med skönlitteraturen, håll tummarna för att vi åtminstone somnar efter klockan 9. Ha det bra alla, va rädda om er! Hörs snart igen!





Johanna

My Bad

OKEEEEEEJ, jag märker att jag har rört upp folk genom att inte skriva på över en månad. Det har sina anledningar, inte att förväxla med förklaringar, men det är naturligtvis helt oacceptabelt. Orsakerna kan enklast stavas
1-10. Kristoffer
11. The Wire
12. Internet
13. Kyla i lägenhet + Varmt under sängen (=stanna i sängen)
14. Saras flytt
15. Alkohol

Nu tänkte jag skriva lite på ett av de två arbeten som endast är marginalt påbörjade, fastän de ska vara inlämnade på fredag. Därför hoppas jag på överseende med att jag inte uppdaterar er fantastiskt mycket nu, men jag Låååååvar verkligen att göra det, väldigt snart. Aright? Tack för era fruktansvärt förlåtande hjärtan.

Var försiktiga och rädda om er!







Johanna

RSS 2.0