Återträff

Hola! Ville bara visa lite bilder från förra helgens reunion, för er som inte redan sett dem. Återträffen blev hur bra som helst, över alla förväntningar. Vi var tidspressade utan dess like trots att vi höll ett sprintliknande tempo hela dagen. Ta sig till Tyringe, köra och handla, hämta nycklar, ställa i ordning lokalen, laga mat, förbereda inför när alla kommer, fixa sig själv ta sig tillbaka, fixa sistaminuten-bitarna, ta emot allt folk och till slut såklart ro hem kalaset med gott värdskap. Herregud vilken kväll. Jag var uppe med tuppen klockan sju på lördag morgon, klockan halv fem på söndagssmåtimmarna vred jag om nyckeln i låset hemma hos mamma. Jag tror sällan att jag har varit med om så långa dagar, någonsin!

Men för mig var det absolut värt varenda minut av slit, alla var helnöjda med vårt initiativ och de gillade min efterrätt, det är allt jag bryr mig om. (Själv smakade jag minsann inte ens den! Jag glömde helt bort den under kvällen, och de tre jag satte in i frysen till dagen efter glömde jag minsann kvar nere i lokalen vid besiktningen..) Det var verkligen en annorlunda känsla att träffa alla igen och att jag ordnade festen och stod 75% av kvällen med huvudet eller armbågarna nere i något inne köket var dubbelsidigt. På ett sätt var det en skön tillflykt om jag inte visste var jag skulle bli av eller vad jag skulle säga, och det höll mig upptagen heeela tiden. Samtidigt kände jag efteråt att jag hade velat prata mer med alla, verkligen ägna tid åt att höra allas historier. Jag överväger starkt att inte låta det gå tio år till tills nästa gång.



Buffén som var uppdukad.



En outfitbild till Majsan



Efterrätten: fläderparfait med vit & mörk hackad choklad och bär



Mingel efter middagen



Trappmingel i ösregnet





Johanna


Mindre allvar - mer foton!

Hola!

Inte hört något kring jobbet, så fråga inte. Dröjer någon vecka till åtminstone innan jag har några svar åt er.

Istället har jag lagt över och tänkte visa en liten del av de FYRAHUNDRAÅTTIOSEX foton som jag har tagit med telefonen på det halvår jag har innehaft den, helt otroligt.

Ursäkta den okronologiska (?!) bildkavalkaden, hoppas att det duger ändå!



Så här fint var det på stigarna bakom Villan i förra veckan



Förra helgen var det Mors dag på söndagen, även då blev det blomstertema deLuxe









Helgen innan dess var jag, Majsan och pappa i Stockholm i ett och ett halv dygn, vilket temp vi höll!
(förutom pappa själv som blev dålig och tappade rösten och låg inne hela kvällen. Vilket han förstås inte tyckte var ett dugg tråkigt, i och för sig...)








Jag tog sällskapet på en hel del vintage- och second handshopping, Essensfabriken som jag hade hoppats mycket på var dock stängt.Next time!



Hittade däremot fantastiska Old Touch som jag tänker besöka varenda gång jag är i huvudstaden, jag ville ha allt! Gick bara rakt in och hittade tre plagg direkt som kunde passa till den stundande maskeraden, och hur mycket till som var sött, vackert eller otroligt fint bevarat. Hittar inte nog med superlativ!



Tog en liiiten avstickare ut i nattlivet, via Berns till Soap bar.





Dag två spenderades på Söder, även här med många gammaldags inslag. Jag fick med mig en cape från Filippa K:s second hand-outlet, och här frestades jag till tusen att köpa med mig alla döfina burkar i alla dess former och varianter. Inte en enda följde med, tro det eller ej, men precis som butiksnamnet antydde fanns de Uppåt väggarna.








På Beyond Retro på Zinkensdamm hittade Majsan den här kreativa jackan, påminner mig framför allt om någon galen klassisk konsertpianist. Hissa eller dissa?



Jag botaniserade bland de gamla vackra/förskräckliga bröllopsklänningarna, men våga inte vara rolig kring den svarta saken till höger, för den följde faktiskt med mig hem. Lampan bredvid ville jag ta med också, men tyvärr den hade aldrig fått plats i väskan.




Megauppdatering bildmässigt, håll tillgodo så lovar jag att återkomma inom kort med mer skojigheter liknande dessa. Arrividerci!



Johanna

RSS 2.0