Min vecka

Hejhej! Har varit ledig från skolan i stort sett hela veckan, det har dock inte inneburit långa sovmorgnar för det. Jobb måndag-onsdag, vilket inneburit ut ur lägenheten 8 på morgonen, hemma igen innanför dörren 8 på kvällen. Men det har varit en trevlig vecka sen senast ändå. I lördags var vi på mitt första kalas, hos pappa. Det va supertrevligt och gott och sådär, och kul att träffa di gamle. Tog en promenad på förmiddagen i det relativt fina vädret och irriterade mig på dagens i-landsproblem. Det hade regnat i ett helt dygn innan, så maskar låg precis överallt och va döäckliga och man fick kolla jättenoga på marken så man inte trampade på dem. Usch! Men så här med facit i hand tar jag gärna tillbaka det vädret mot det vi har nu. Usch för mer snö; fram för vitsipporna och tåg enligt tidtabellen! Precis passerade ett tåg utanför fönstret, tio minuter efter normal tid (JAA, ni vet att jag kan allihop i huvudet.. =P), men ber en liten tyst bön att vi ska slippa massa förseningar imorgon, så det kan bli en riktigt trevlig dag uppe i Götet. Det ska bli superkul tycker jag, ska bara lösa kvällens schema också så kommer det bli ett perfekt dygn. =) På söndag är det dubbelkalas hos mormor, så helgen kommer nog att bli riktigt bra.

Nähä har inte tid att sitta uppe och skriva längre, mamma ska tuta på mig kvart i 8 imorgon (vansinne!) och har lite att fixa innan dess, så nu är det verkligen läggdags. Sov gott allihop och ta det försiktigt ute i halkan!

Johanna


Ps. Grattis Lis på det som är kvar av DIN  födelsedag! =) Ds.


inlägg på ingång..

image124


Jag jobbar på det, men just nu jobbar jag lite mer på riktigt... :P

Johanna

Friday Nite

Fredag kväll, popcornskålen är framme och tv:n igång. Vattenglaset med vitamin c-brustabletten är redd och pyamasen är på. Jag ska slå mig ner med en nylånad bok tänkte jag, Kolonialismens svarta historia. Känner mig inte skönlitterär för tillfället, men kurslitteratur kan man ju kräkas på så det blev ett mellanting.  Tungt en fredagkväll kanske, men lär säkert somna inom en kvart ändå, så kan lika gärna ge det ett försök. =)

Klarade tentan förresten, grattis Johanna! Många av oss tjejer som klarat den, men oväntat många som misslyckades. Däribland min blivande sambo, får väl ta och hjälpa honom med plugget lite om han är snäll. :P Ska kanske följa med på mässan som turism- och hotell & restaurangstudenterna ska till i Göteborg den 15 mars, efter dete följer en utekväll i metropolen Uddevalla med personlig guide, det lockar ju absolut i alla fall... Och ni som skrattar nu; min minisemester till Eskilstuna 11-15 april är bokad och betald, jag är småstädernas festdrottning haha. Nä men ska bli så kul, ska träffa Adde & Tyson som var med på Jamaicaresan, inte träffat Adde sen URF i somras så ska bli tokskoj och det lär komma som ett välkommet break i början av nästa kurs.

Mer småresor blir av: födelsedagen som är på ingång ska ju firas på Scandinavium i Göteborg; Konståknings-VM here I come! =) Ska bli suveränt kul, sen får vi se vad som händer på kvällen. Eftersom det är påskafton verkar många vara out of town i Helsingborg, men vi får väl se vad som styrs upp. Annars är det sittning helgen efter, så då kanske vi planerar in nånting skoj då istället.

Imorgon är dagen fullspäckad; först hemliga planer på förmiddagen, kalas hos Maja & Dennis typ vid 2-3, utlovat tequilarace hos tidigarenämnda lite senare, förfest slutligen utgång i Helsingborg är schemat för dagen. Ska träffa Henke sen på kvällen hoppas jag; jag och Anna har officiellt tagit ett stort steg och packat ner madrassen i källaren, åtminstone på prov haha.

Nähä, sängen kallar på mig nu!. Ta det försiktigt och ha det super till nästa gång. Holla!

Johanna

Mobil: Gone

God kväll alla som försökt få tag i mig under dagen och gårdagen, vet att det inte gått så bra. I ett svagt ögonblick har mobilen försvunnit, måste gått skitsnabbt för tio minuter efter att jag använt den insåg jag att den var borta men då var den redan avstängd och jag har inte en aning om var den kan ha borttappats. Behöver ni ha tag i mig får ni hitta andra sätt helt enkelt, men jag jobbar på att lösa situationen så snart som möjligt.

Johanna


RSS 2.0