Närmar sig...

Kursansvariga hit och dit avsäger sig uppgiften att lägga ut resultaten vi alla är så fruktansvärt nyfikna att få reda på på utsagt datum, den ena förseningen efter den andra uppkommer, och fortfarande hägrar resultatet från projketredovisningen och rapporten och betyget för kursen. Stackars frustrerade studenter är vi. Vet inte ens om det förbättrade situationen något att vi fick resultaten från sista tentan i söndags. Fick VG nätt och jämnt på denna, låg lite över gränsen på första. I och för sig kvittar det mig egentligen lite om jag får G eller VG så länge jag klarar det, men klart att det är roligare ju bättre man får. Har fortfarande chans till VG i betyget, men hade hoppats på betydligt bättre nu på senaste än jag slutligen fick. Ska verkligen kolla igenom tentan supernoga innan jag skriver under något, jag tyckte efteråt att jag spikade den!

Jaja, allt ska komma nu den här veckan, så det är väl bara att fortsätta hålla ut. =) Holla!

Johanna

Back in Business

Sådär ja, nu ska jag försöka uppdatera alla vilsna om hur läget verkligen är. Passade på att formulera det mesta av detta inlägget i väntsalen i Lund idag, på väg hem från min gratisklippning hos RG i L:a (Ibland är jag så ekonomisk att det är obehagligt). Gäller att utnyttja tiden till max. Det är det jag inte gjort den senaste tiden, det är anledningen att jag varit frånvarande här några veckor.

Brist på händelser har det dock inte varit; fullt upp i skolan (och jag ligger efter en aning med, lördag och söndag blir luuuugn för mig), fullt upp med lägenhetssökande och fullt upp med fest. I torsdags bröt jag omedvetet min svit med VVV (Villan varje vecka) sedan skolstarten, dock fäller jag inga krokodiltårar. Förfest på Vallgatan efter att jag hämtat och följt Johan från Bryggare (genom de mörka, farliga södergränderna haha). Där var mycket trevligt, och helt plötsligt var klockan halv ett och de flesta hade stuckit till Villan en bra stund tidigare. Då resonerade vi som var kvar att vi lika gärna kunde bege oss direkt till Cardinal och så blev det. Jättebra kväll var det -  ingen för full och ingen för nykter. =) Och med lyckligt slut, kan väl knappast önska sig mer?



     

Vi hade en skoj lördag, pepparkaksbak och chocolate chip cookies-bak, och langos. Och katterna försås. Mycket stök, mycket disk, mycket trevligt.

I skolan är det lite besvärligt, mycket att läsa frpn många böcker att köpa. 9 st! Som de tror att man kan plocka och skinna oss fattiga studenter! Förstår de inte att Service Worlds, Statistiska Metoder och Ekonomisk Geografi för att nämna några, inte är hälften så obligatoriska att inneha som den där überöveridiotsnygga Adidasjackan som Tretton precis fått in? Hallå, vilken värld är de där kursansvariga från egentligen?! Mycket pengar handlar det om iallafall, förhoppningsvis blir det några slantar över så att jag kan följa med Campusresenärerna till Bad Gastein efter jul som planerat, hade ju verkligen varit fantastiskt roligt!

Ok, lägenhetssnack nu då:
ALT 1
Flytta in hos Jamil om en månad ungefär. Dags att börja rensa källarförrådet.
Cons(vad som talar emot): Vet ju inte än om det verkligen blir av eller om det kommer att funka. Dessutom kanske dumt om jag inte ska bo där så himla länge. För den som bär garderoben: 4 vån utan hiss...

ALT 2
Jag väntar till antingen jag & Anna, eller jag själv hittar ett annat alternativ
Cons: Tidskrävande, energikrävande & ekonomiskt krävande

Kontenta/Slutsats: Ge mig en lägenhet NU!



Imorgon får vi resultaten från sista tentan och projektrapporten + betyget för kursen. Lovar att återkomma då, har väntat på detta i två veckor! Ta det försiktigt nu där ute i vinterkylan och halkan. I'll be back soon. Holla!



Johanna

Håll ut!

Hey everyone, ta det lugnt! Det kommer feta uppdateringar inom kort, ska bara hitta lite tid jag inte ägnar åt andra onödiga saker. Mycket skoj och en del mindre skoj finns att förtälja er, för att fresta er lite... 



från mormors gamla trädgård

Återkommer, that's a promise! =)

Johanna

RSS 2.0