Fyra nektariner om dagen.

Hejhej sen senast. Inte mycket har hänt, det största spänningen jag upplever under mina arbetsdagar är väl typ när jag undrar ifall någon skrivit ut eftersändningsettiketter eller om jag ska behöva göra det själv, eller om jag ska bli påkommen när jag spelar mitt 15:e parti Kungen på datorn. Inte så jätteexalterande arbetsplats alltså. Men hey, idag fick jag två beröm från olika personer som hade frågat efter den "glada tjejen i luckan" förra veckan när jag inte var här haha. Sånt är ju alltid lite kul. Har ju fått jobba hela dagar denna veckan och som de har passat på att ösa extra arbetsuppgifter över mig, de där lata postengubbarna. Har fått göra i princip hela Perstorps eftersändningar, suttit hela eftermiddagen med de jäkla pärmarna när de andra gått hem istället för att göra sina distrikt klara själva. Jaja, ska inte klaga, nu har jag och Ella Fitzgerald som varit min partner på stereon den en här veckan en halvtimme kvar, sen är det semester och plugg som gäller. =)

Har försökt ändra lite på mina matvanor också lite nu när jag jobbar, annars hade jag nog kollapsat haha. Babysteps visserligen, och jag tjuvar nog lite när jag kommer hem, men mitt godis-småätande har i alla fall bytts ut mot, som rubriken lyder, 4 nektariner om dagen hela veckan. ICA har stenhårda och asgoda, käkar dem tills jag får sår på tungan...

Jaha, händer annars då? Var i Malmö i lördags med Maja & Dennis, innan dess var vi och seglade i Borstahusen-Ven. Skoj dag, (jag är klär numera grymt bra i flytväst :P) men även fantastiskt rörig och fylld av förvirring och stress. Men vi var på mitt favoritställe i Malmö, Carib Kréol och myste lite i deras soffa, det var mycket trevligt. Dock väldigt tråkigt att behöva åka hem så himla tidigt och ibland vill man ju bara hata Skånetrafiken. Tyvärr hjälper det ju inte så mycket, så då kan man lika gärna låta bli, att hata är inte bra.
Tänkte mig även ett besök i Malmö nu ikväll, sen blir det sömn för resten av helgen tror jag. Har varit jättearg på allt varje morgon när klockan ringt, idag snoozade jag 45 min! Så att ta ut lite av det jag missat i veckan tror jag att jag gjort mig ganska förtjänt av.

Slutligen innan jag rundar av för den här gången skulle jag vilja köra lite musiktips. De senaste två veckorna har jag förutom mina hemmabrända blandband med favoriter även lite på vinst och förlust stoppat in Kelly Rowlands debutalbum Ms Kelly. (hon från Destiny's Child för er som inte vet). Hade (som den jäkla downloader jag är) laddat hem albumet och la in den på mp3an utan att ha lyssnat igenom det först. Men det var faktiskt riktigt bra, väldigt komplett blandning av party, ballader och gäster. Trevlig lyssning tycker jag, därför blir det mitt tips till Er! Enjoy! Tyson brukar förse mig med en del halvokänd men bra reggae men den här veckan var den inga höjdare att föra vidare till er, så ni får nöja er med ett tips faktiskt.




Jaja nu ska jag sluta tragga, dags att stänga ner postverksamheten för idag nu. Ha det fint och ta det försiktigt där hemma i stugorna! Holla! =)

Johanna

Sen sist

Yo, sorry att jag varit dålig på att uppdatera här nu på nån vecka, vet ju hur ni verklilgen törstar efter all min kunskap och information... haha, not. Sedan förra gången jag skrev har massor hänt. Börjar med att jag var på Uppsala Reggae Festival; det var som en berg o dalbana, gick från awesome till kaos, men helhetsintrycket blev definitivt väl godkänt iaf, och jättekliv bättre än 2006. Kan bero på att vi slapp campa, att jag var mer insatt i vilka som var på scen, möjligtvis även på att man kände fler andra som var där. Mycket revligt iaf, även om man kände sig helt färdig när man kom hem i måndags, tur att man har en veckas semester nu att vila upp sig på.

  
1. Uppladning... :P   2. Jag & Matte sista dagen 3. Gyptian, min favvo under festivalen


I måndags var jag hemma ett par timmar och tömde väskan, krängde lite pizza, sen bar det iväg till andra väderstrecket, närmare bestämt Halmstad. Dags för att bjuda på min utlovade närvaro hos Peter i hans fräscha 28-kvadratare. Mycket trevligt kväll var det också måste jag säga, även om jag var minst sagt sliten när jag nådde Peters tröskel runt fyra-tiden. Re-run på det så småningom! =)

Annars har det varit lite si och så med beslutstaganden, är ju inte en av mina starkare sidor direkt. Har idag ringt och sagt att den där lägenheten var för dyr, och egentligen är det väl inte så jättesmart att ta en lägenhet nu om jag ska iväg om en stund. Då får man ju flytta två gånger, känns lite väl energiskt kanske? Och nu tänkte jag ju bestämma mig för en sak och faktiskt hålla mig till det. Har även blivit färdig med att formulera ytterligare ett aggressivt mail till a-kassan, i hopp om att NÅGOT åtminstone kan hända, var ju trots allt bara 2 månader< sen som jag blev anmäld hos dem.

Sen har telefonen ringt i ett känns det som och de skickar papper från alla möjliga håll (förutom a-kassa, som jag verkligen vill ha besked från - sopor!); Scandinavian Institute, Kårföreningen och allt sånt inför pluggstarten, pappa som kommer med irriterande lockande förslag om karibienflytt, Posten... Mycket att ta tag i, och mycket att verkligen engagera sig i. Har försökt att organisera mig lite i huvudet åtminstone, men jag lyckas alltid hamna i soffan förr eller senare ändå, fattar bara inte hur det går till!

Imorgon ska jag jobba tre timmar på eftermiddagen, snacka Karibien på morgonen, maila österås om att jag och Maja ska få åka lite grillor där ibland, och städa färdigt min lägenhet, sen är jag någorlunda tillbaka på fötter igen. Lördag blir det Malmöfestivalen, tänkte mig sitta på Karib Creole med en Daquiri eller två hela kvällen, och kanske se Promoe eftersom Maja vill det. Söndag är det släktgrej, sen blir det nog en ny uppdate igen förhoppningsvis.


Kunde bara inte låta bli, haha, har sånt suuug! =)




Ha det bra och ta det försiktigt! Holla!
Johanna


Mind Made Up

Tror faktiskt att jag kanske möjligtvis med stor sannorlikhet... nä, men jag känner mig åtminstone ganska säker på vad som händer nu inom den närmsta framtiden. Har varit ett par turbulente typ två veckor nu som tvingat mig åt håll jag egentligen inte velat gå, och fått mig att nästan ta beslut jag inte borde. I alla fall, så ska jag väl göra som åtminstone de flesta jag pratat med sagt åt mig; stanna i Sverige och min crib ett halvår till. Känns lite motvilligt men jag förstår väl egentligen att det är det bästa och smartaste när nu situationen är så här. Får väl säga på intervjun om två veckor att jag flyttar fram allt ett halvår, enligt deras hemsida gick det alldeles utmärkt att göra så. Eftersom jag dessutom behöver någon form av erfarenhet från de senaste tre åren, tänkte jag därför ringa TKS och erbjuda dem mina tjänster under de kommande sex månaderna, så löser jag det också. Hur förvaring och så ska lösa sig skjuter jag liiiite på framtiden och lämnar över liiiite ansvar över det till pappa att åtminstone kolla upp.

Och det är väl lika bra att börja skolan nu också, så kan jag fixa med studieuppehåll och behålla min plats på programmet med om jag vill det. Om det visar sig bara vara värdelöst på service management så vet jag ju det också, då behöver jag inte fortsätta senare när jag kommer tillbaka, så enkelt är ju det.

Mitt stora depressionsmoln just nu är vad jag ska göra hela augusti, från min hemkomst från Norrland (jaja, västmanland & uppland då) är jag totalt jävla äckelledig, men utan pengar att göra något, och utan någon att göra något med. Skitsugen på att dra iväg nånstans bara, men såna påhitt kan man ju inte få för sig ensam hur som helst, sist det inträffade stod ju alla hemma och darrade knäskålar av nervositet innan jag var hemma igen...

Hörde dessutom idag när jag var och fikade med IS-kollegan Johanna Box att hon och hennes pojkvän funderade på att göra samma JA-resa som jag! Fyyyyy fan vad jag ville det också då, men 30K dyker ju inte upp sådär bara från ingenstans direkt, speciellt inte om man håller på att transformeras till fattig student inom kort. I övrig rapport från IS-fronten kan jag avlägga att jag lämnade ett sjunkade skepp, det är verkligen en fröjd att höra hur kasst allting är och hur cheferna inte lägger ner vikt vid något förutom det som gynnar de själva.

Suck. Men hey, Karma is a bitch.


Wellwell, nu har jag uppdaterat och beklagat mig lite. Hoppas på en ljusare horisont strax, depression hör faktiskt våren och hösten till, nu ska man vara solbränd och nöjd med livet...eeeh ja. Holla!


Johanna


Listaaa

Jobbar på nytt inlägg, slänger in en liten snodd lista så länge, enjoy!



44 FRÅGOR

1. Var hittade du den här listan?
avslöjar aldrig mina källor... :P
2. Var är dina föräldrar födda? Mamma Nyköping, pappa Malmö.
3. Vart är du själv född? Kristianstad BB.
4. Vilken är din favoritrestaurang? Ooh, tough one! Får nog fundera vidare på den lite. Gillar take away hem till min soffa mkt bättre än uteätande för det mesta.
5. När badade du i en pool senast? Black River, Jamaica senast vad jag kan erinra mig.
6. Har du varit med i någon skolpjäs? Absolut haha.
7. Hur många barn vill du ha? 2 eller 3 tror jag
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Hrm, dansband och tung rock är riktiga partydödare.
9. Vad har du för TV-kanaler?
SVT1+2, TV3, Kanal 4 och 4+, Kanal 5, 6:an, 9, mtv, kunskapaskanalen, eurosport, dansk tv1, och några till tror jag som jag glömt nu.
10. Har du åkt moped någon gång? Hehe testat en gång, totalt livrädd.
11. Har du busringt någon gång? Hehe jepp, det också. Aldrig själv dock, och aldrig utan påtryckningar...
12. Har du fått felparkeringsböter? Nope, är sån fantastiskt bilförare...
13. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? aldrig gjort, kommer aldrig göra.
14. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Jamaica so far.
15. Har du en egen trädgård? Nä men hade dögärna haft.
16. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Åh, allt som gick på DisneyDags, Luftens Hjältar, Bumbibjörnarna, Darkwing Duck... U name it!
17. Kan du alla orden i nationalsången? Absolut.
18. Badkar eller duschkabin? Dusch, eller både och!
19. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Såg Step Up idag, helt ok, och jag har inte sett så många andra den här månaden så, det får nog bli den.
20. Favoritpizza? Hrm, kör nog en egen specialare; Margeritha med majs och lök. Är nog ingen superpizzaperson dock.
21. Chips eller popcorn? Hrm, måste nog faktiskt säga popcorn
22. Vilken färg på läppstift använder du? None
23. När lägger du dig på kvällen? Helt beroende på när jag ska upp på morgonen.
24. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nä, hur många såna finns i Sverige?
25. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin
26. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Take-away, räknas det? Isåfall med mamma i lördags, varsin baguette på grafitti blev det.
27. Favoritchoklad? Pärontryffel! Måste väl räknas?
28. När röstade du senast? När det var val för nånting...? Missar inte tillfälle att påverka! :P
29. När åt du en hemodlad tomat sist? Haha, konstig fråga! Var nog iaf hemma hos mormor misstänker jag, läääänge sen åtminstone.
30. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ey, hyllan är full. =)
31. Är du bra på matlagning? När jag anstränger mig.
32. Klarar du att tanka själv?
Aah haha, men med nöd och näppe. Glömde kvar ett tanklock på macken en gång haha, fick åka tillbaka och hämta det senare. Men hey, kör man inte så ofta så!
33. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? haha nää men nästan lurats till det ett par gånger, svårt att motstå ju!
34. Pepsi Cola eller Coca Cola? Inget av det, dricker inte cola oavsett märke.
35. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Jepps, i mitt nuvarande, förbannat snygg i min Posten-outfit om jag själv får säga det.
36. Vad var det senaste du handlade? Hyrde en film idag, annars en biljett hem från jobbet för att spara lite på sommarkortet.
37. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Både och hade ju inte varit fel, men för den sanna kärleken kan jag välja bort mycket.
38. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Well, är säkert sällsynt, men tror definitivt att det finns. Hoppas hitta den själv också haha.
39. Kan man vara vän med sitt ex? Absolut. Kanske inte bästisar alltid, men definitivt vänner. Beror nog på hur relationen var och tog slut, och hur man är som personer.
40. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Farmor för typ nåt halvår sen tror jag bestämt?
41. Hade du mycket hår som liten bebis? Hehe, tänk troll...
42. Vad har du i din väska?
Frågan är väl snarare, vad har jag INTE i min väska? :P
43. Första du gör på morgonen? Hrm, kravlar in i duschen för att vakna till liv?
44. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Kollar Whoa, haha addicted...


Mer later!
Johanna

RSS 2.0