Back from the Dead

Från andra sidan graven reser sig nu detta monster. Bort faller massiva sjok av jord, damm och hundhår som har ansamlats och en ny gryning skymtar.

Min avsikt aldrig varit att lämna er, o pålitliga läsare. Men i våras blev mina studetikosa insatser mig övermäktiga och även om de belönades väl till slut var det på bekostnad av andra engagemang, exempelvis denna kreation. Under sommaren var det lätt att skylla på arbeten och fint väder, vad det egentligen handlar om i slutändan är okunskap. Jag hade nämligen tänkt genomföra en del reformer till denna lyckliga återkomst, dock vet jag inte hur detta ska utföras och har därför konstant skjutit på det mot en obestämd framtid.

Jag skulle vilja ändra framför allt utseendet på bloggen då jag finner den högst opersonlig och fantasilös. Men eftersom jag absolut inte vet hur html-koder fungerar och för mitt liv inte tycks kunna reda ut det heller försökte jag lägga uppgiften i andras händer. Det har även fallit i deras glömska och blivit en låg prioritet och eftersom jag inte velat uppta skrivandet här igen innan allt blivit uppsnyggat har allting fryst i en närmast istidslång period kan det kännas ibland. För tro inte att jag inte har längtat efter att skriva. Men varenda gång jag känner mig inspirerad tänker jag på att allt fortfarande är så tråkigt där och att jag ska invänta en förändring.

Men nu håller jag faktiskt inte ut mer och bryter min egen princip. Förändring kommer fortfarande ske så småningom men jag tänker inte vänta ut den utan väcker liv i denna skapelse ånyo. Viss nyhet kommer dock att finnas ändå, i det skriftliga formatet. Det kommer bli fler bilder, kortare inlägg och mer känsla fast samtidigt mindre eftertanke ibland. Allting kommer inte analyseras sönder och vändas och vridas på, det kommer snarare att handla om de små sakerna och stunderna där detaljen är överflödig. Eller möjligen nödvändig. You'll see.

 

Vad jag kan garantera är att ni inte behöver vänta sex månader (exakt) igen.

 

Johanna




Okej, bara för det har jag suttit halva eftermiddagen och pillat och trixat och förstört och testat. Här är ett första utkast så får experterna som kan det här på riktigt gå in och dominera sedan.


Värre eller bättre än ursprunget?

Johanna


RSS 2.0