Hjärnaktivitet

Jag har länge funderat på mina inlägg här, att de känns fruktansvärt onödiga och bara avrapporterande om vad som hänt. Ändå har jag missat att berätta hur mycket som helst; hela våren har varit hur aktiv och full med händelser som helst som jag försummat att delge. Inte för att det har varit enorma nyheter att dela med mig till omvärlden om, but still. Två resor uppåt i landet som varit upplevelserika för mig, den första fick mig att besluta om min framtid medan den andra lät mig återse saker som jag verkligen saknar eller verkligen ville göra. Båda upplevelserna blev sopade under mattan här, det borde inte få gå till så.

Problemet jag har är främst med formuleringarna. Jag kan inte bestämma mig och hålla mig till en sinnesstämning endast. Ibland lever jag i misär med på ruinens brant med stökigt rum, tendenser till shoppingmani, en fruktansvärt odisciplinerad och destruktiv livsstil och dålig fysisk hälsa. Men lika ofta kan man se situationen med en livsåskådning som menar att jag faktiskt kaaan resa mig ur min ekonomiska kris, att jag äntligen är med min drömprins och har det så där oförskämt bra tillsammans med honom, att jag börjat träna och att min karriär som jag har påbörjat och min framtid inte behöver vara sådär oviss som jag ibland påvisar.

Jag vet absolut inte vart jag vill komma med mitt resonemang. Kanske vill jag säga att allting går i vågor och perioder, allting kan inte vara bra (eller dåligt för den delen) samtidigt hela tiden. Kanske önskar jag få sagt att jag lever i en drömsk verklighet just nu och ser mina vanliga plågor i nytt ljus; tänker i lösnings- istället för problembanor. Jag försöker. När någonting är sådär superbra i ens liv måste man passa på att njuta, men samtidigt inte bli för beroende och förlita sig för mycket på den delen. Man måste försöka få alla hjul att rulla samtidigt, men fungerar inte ett måste de andra kunna bära upp resan ändå. Om ett hjul ensamt ska dra hela lasset kommer det kollapsa förr eller senare, det är snarare än en regel än ett olyckligt undantag.

Nu försöker jag inte vara någon jäkla life coach här inte, det finns det så många töntar ändå som kallar sig. Nu ska jag lägga ner tankeverksamheten för ikväll och gå och ringa ett efterlängtat samtal till min underbara älskade. Det finns inget i mitt liv som gör mig så glad som Kristoffer just nu.
(Lizzie är alltid delad etta dock)








Får jag avsluta med ett riktigt töntigt skämt? Va, får jag verkligen det? Okej då:

Vet ni vad man får om man korsar en papegoja med en tusenfoting?
- En walkie-talkie..

Hahaha jag älskar såna skämt, de är så dåliga men ändå så underhållande. Förläng livet!


Johanna


Pyssel, part 2

Kan inte hålla fingrarna borta från det tydligen. Jag har precis varit nere i syaffären här på Söder och köpt på mig massa fina grejer och massa nödvändiga grejer. Min syster var ju utomordentligt snäll när hon utan vidare skänkte en symaskin till mig. Tyvärr är ju kvaliteten något bristande med den, så jag svär ungefär lika mycket som jag lovordar dennes existens. Men allt jag lyckades shoppa på mig uppe påp Beyond Retro i Sthlm senast har tagits i tu med och börjar framformas. Ser fram emot lite varmare väder så att jag kan få testa mina kreationer i praktiken. Mer pyssel som är tänkt att utövas idag är att jag äntligen hittat en fungerande koppling till mina nätverkssladdar. Det tog ett par vändor (tre, närmare bestämt) innan jag fick rätt, men nu blir det omorganisering och förändring i rummet. Hoppas att det kan bli bra, framtiden lär visa.

Tänkte bara lägga fram dagens onödigaste gnäll innan jag tackar för mig idag; just nu har Gina tricot massa fina kläder och smycken inne! Problemet med det är att man så gärna vill ha, faktiskt kan köpa dem eftersom de nästan är oförskämt billiga, men ändå inte kan rent mentalt eftersom ALLA har dem. Varje plagg produceras i hundratusentals upplagor så att man inte kan vända sig om på stan utan att se någon med samma tröja som man precis köpt. Att köpa en klänning eller festkläder där är inte att tänka på ens, vem vill hitta en klädtvilling på festen? Inte jag tack. Antar att jag får ta och investera i en vettig symaskin utan katthår och fortsätta stå för mina egna influenser.

Va rädda om er, på återseende!

Johanna

Nyheter, folks!

Idag tänkte jag endast göra två saker här:

1. Berätta för världen att jag minsann får hjärnsläpp helt och gått och skaffat träningskort! Det ni! Trodde ni att det skulle hända va, såg ni det komma? Kändes så sjukt löjligt att skylla på att jag inte HINNER träna när jag jobbar bla bla bla, när jag i själva verket går förbi inte mindre än FYRA gymkedjor bara på promenaden mellan jobbet och hemmet. Katastrof att jag inte gjorde det tidigare bara. Nu blev det iaf ett månadskort på nautilius på andra sidan torget, gym och träningspass och bad och hela köret. Nu jävlar ska jag ge ålderstecknen lite motstånd haha.. :P

2. Melo har lagt upp nyare låtar; samma album men andra än de som har legat där ett tag. Är du ett lika stort Melo-fan som jag bör detta kollas upp omedelbart. http://myspace.com/moodymelo. Kanongrejer!

Vi hörs, ta det lugnt där ute i de ljusa vårnätterna! =)

Johanna


RSS 2.0