En liten karamell så länge..

Jaaaa, jag vet! Förlåt, det är verkligen inte meningen att det ska gå en månad mellan inläggen här, rent utsagt katastrofalt dåligt. Jag har absolut ingenting att skylla på, jag har egentligen haft många tillfällen att sätta mig ner och uppdatera er, och många stunder jag verkligen har tänkt plocka fram datorn, men annat har kommit emellan. Säkert inget viktigt, säkert inget nödvändigt, bara allt det där alldagliga. Jag tar mig för lite tid till sådana här saker som jag faktiskt gillar och gärna skulle vilja ägna mig åt betydligt oftare. Men så länge jag inte verkligen avsätter stunder och prioriterar om blir det svårt.

Kristoffer är på skolresa och väntar åter imorgon natt, så jag sköter hela hushållet ensam och jag gillar det inte alls. Jag sover oroligt, är lite halvparanoid och stimmar upp mig i onödan, för att inte tala om hur tråkigt det är att bara gå här hemma. Jag har försökt hitta på saker att göra, framför allt har jag varit uppstudsig och passat på att göra massa saker som Kristoffer inte hade godkänt om han hade varit hemma. Vissa saker hade han bara rynkat på näsat åt, andra hade han rent utsagt förbjudit. Smygätit godis, maratonkollat Big Brother, sovit med mobilen lite för nära i sängen, lagt CD-skivor på "fel" håll, lånar hans morgonrock, med mycket mera. Som FF när man var yngre, fast bara med sådana där töntiga förbud. Förr handlade det dock om att man inte var gammal nog, nu är det mer en återgång till tonårsrevolten, fastän jag ju får göra allt det där egentligen..


Jaha nähä, en längre uppdatering får ni vänta längre på, men nu har ni iaf något för att kunna hålla er flytande. Men det kommer inte att dröja en månad till nästa gång igen, det lovar jag!







Johanna

RSS 2.0