Sol minsann!

Sol, regn rusk och snö, och sedan sol igen. Herregud, aprilvädret i sitt esse! Jag drog det kortaste strået imorse när det var dags att njuta lördagsfrukost och fick bege mig i snöyra de ca 300 metrarna bort till ICA iklädd dunjackan som jag inte tagit fram på hela vintern. En lusläst Aftonbladet senare lyser dock en strålande sol på molnfri himmel och ingen vet riktigt vad som hände. Innan vi beger oss mot Landskrona för kvällens påskmiddag ska jag ta mig en bättre promenad än morgonens och insupa så mycket ljus jag bara kan!

Igår var vi hos pappa och umgicks och det sedvanliga kaoset rådde. Påskägg utdelades och jag själv fick en julklapp som minsann låtit vänta på sig men allt var förlåtet när den väl kom på plats. Kanonfint blev det, tack far!


Innan jag avrundar med fina påskfoton vill jag bara meddela att jag har fått förlängt på IKEA ungefär ett halvår till, fram till oktober i alla fall. Från början var slutdatum sista maj som en standardprövotid så det var roligt att få förtroendet lite längre. Bra nyheter!




De underbara, underbara vitsipporna som mamma tog med sig vid sitt besök förra helgen. Tyvärr är de vissnade nu men ack vilken glädje de har spridit hela veckan. Det finns faktiskt ingen stund på året som jag saknar "landet" så mycket som på våren. Alla dofter, alla söta blommor. Här är det asfalt året om, årstiderna avslöjas absolut inte och det är ingen som helst skillnad utanför fönstren. Gud, hur länge orkar man vara citykid till?








Och här är globen! Platsen kan vara temporär (den får ju inte blekas av ljuset) men än så länge förgyller den fönsterkarmen och sprider visdom och skönhet.




Hoppas att ni också passar på att njuta av vädret, vem vet hur länge det stannar? På återseende!




Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0